Samenwerking Nikki
maandag, 22 februari 2021 23:05

Samenwerking NIKKI

De contributie is een belangrijk onderdeel voor het bestaan van de vereniging.

Het bestuur heeft daarom besloten om te professionaliseren en met de inning van de contributiegelden een samenwerking aan te gaan met NIKKI.

Concreet betekent de samenwerking met NIKKI dat zij jouw contributie via het NIKKI-systeem verwerken.

Betalen

Je ontvangt aan het begin van het seizoen de eerste e-mail met daarin de factuur en het betaalverzoek. In deze e-mail zitten 2 iDEAL-betaallinks om je contributie te voldoen.

Optie 1: Je kunt kiezen voor de betaling van de contributie in termijnen. In dat geval betaal je via de iDEAL-betaallink de eerste maandelijkse termijn van de totaal te betalen contributie van het seizoen. De betalingstermijnen staan vermeld in deze e-mail. Vervolgens ontvang je iedere maand een nieuwe e-mail voorzien van een iDEAL-betaallink om je betaling te vergemakkelijken voor de daaropvolgende termijnen.

Let op: Bij de betaling van de contributie in maandelijkse termijnen worden administratiekosten in rekening gebracht. Deze administratiekosten bedragen 10% van je contributie, met een maximum van € 19,00 per seizoen. Deze kosten worden opgeteld bij de contributie.

Optie 2: Je kunt er ook voor kiezen om de volledige contributie in één keer te voldoen. In dat geval maak je gebruik van de iDEAL-betaallink om het volledige bedrag te voldoen. Wanneer u de contributie in één keer betaald, vervallen automatisch de administratiekosten van NIKKI.

Geen gebruik maken van iDEAL-betaallink

Als je geen iDEAL-betaallink wilt gebruiken, kun je op verzoek, rechtstreeks betalen op het bankrekeningnummer van NIKKI. Eventueel is het ook mogelijk om een automatische incasso af te geven bij NIKKI, indien wenselijk. Neem hiervoor contact op met NIKKI.

Contant betalen

Je kunt je contributie niet contant op de vereniging betalen.

Incassobureau

Nikki heeft toestemming van de club om bij uitblijven van betalingen een incassobureau in te schakelen. Laat het niet zover komen, dit brengt namelijk extra kosten voor je met zich mee.

Natuurlijk gaan zowel de vereniging als NIKKI ervan uit dat dit niet nodig zal zijn.

Vergoedingen

Wanneer je gebruik maakt van een (gemeentelijke)vergoeding of pas om de contributie te voldoen, willen we je vragen contact op te nemen met NIKKI. Zij kunnen je precies vertellen welke acties ondernomen dienen te worden om deze te kunnen gebruiken.

Factuur

Via NIKKI ontvang je de factuur en bijbehorend betaalverzoek per e-mail. Wanneer je geen bericht hebt ontvangen van NIKKI, neem dan contact met hen op. Controleer ook de spam-box van je e-mail een keer extra, mocht dit bericht daarin zijn terecht gekomen.

In memoriam
dinsdag, 16 februari 2021 14:00

Ons bereikt het trieste bericht dat op 73 jarige leeftijd oud-Gona  lid Nico Keus is overleden. Nico wordt aanstaande vrijdag 19 februari in besloten kring gecremeerd. Wij wensen familie, vrienden en kennissen veel sterkte met dit grote verlies.

In memoriam!
woensdag, 27 januari 2021 15:16

Ons bereikte het trieste bericht dat op 51 jarige leeftijd onverwachts ons oud SOA lid Rob Bouwmeester is overleden. Wij wensen familie en vrienden sterkte toe bij het verwerken van dit zware verlies. Rob wordt zaterdag a.s. in besloten kring gecremeerd.

Laatst aangepast op woensdag, 27 januari 2021 15:27

Beste wensen!
maandag, 21 december 2020 08:54

Ondanks alle beperkingen wenst het bestuur U allen prettige kerstdagen en alvast een goed 2021 met hopenlijk veel voetbal!

In memoriam!
zondag, 27 september 2020 07:25

Ons bereikte het trieste bericht dat op 80 jarige leeftijd André van Embden is overleden. André was een trouwe supporter van het toenmalige SOA waar zijn zoons Henk en Emile voetbalden. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies.

Wateringse Veld Kranenburg - Kagia gaat a.s. zaterdag niet door!
donderdag, 24 september 2020 17:31

In verband met Corona gevallen gaat zaterdag a.s de wedstrijd Wateringse Veld Kranenburg 1 - Kagia 1 niet door, de wedstrijd is verplaatst naar dinsdag 6 oktober om 20:00uur.

Laatst aangepast op donderdag, 24 september 2020 17:31

Wateringse Veld Kranenburg uitgeschakeld voor beker!
woensdag, 16 september 2020 06:55

Voor de beker heeft Wateringse Veld Kranenburg een gevoelige nederlaag van 4-0 geleden tegen 1e klasser Hilligersberg. Door dit resultaat kan alles op de competitie worden gericht, te beginnen met a.s. zaterdag een lastige uitwedstrijd tegen RCL in Leiderdorp om 14:30uur, succes mannen!

Verdiend verlies Wateringse Veld kranenburg!
zondag, 06 september 2020 18:22

Voor de 2e bekerwedstrijd kwam Forum Sport op visite. De 1e klasser bleek een maatje te groot voor de mannen van Vita Lorente. De gasten vertrokken met een duidelijke 0-4 overwinning. Door het resultaat van de andere wedstrijd moeten de mannen minstens gelijkspelen bij wederom 1e klasser Hilligersberg om de volgende ronde te bereiken, succes!!

Wateringse Veld Kranenburg wint eerste bekerwedstrijd!
maandag, 31 augustus 2020 06:56

Het vernieuwde Wateringse Veld Kranenburg moest voor de eerste bekerwedstrijd naar zondag 2e klasser Wilhelmus. Het leek een grote nederlaag te gaan worden met een 3-0 ruststand maar in de 2e helft waren de rollen omgedraaid en pakte Wateringse Veld Kranenburg dankzij een 3-4 overwinning de eerste bekerwinst, een zeer knappe prestatie!!

« StartVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 1 van 51